Hvem er vi
Lidt om os

Vi bor i Sakskøbing på Lolland. Til daglig er Merete Erhvervsrådgiver inden for Markedsføring og Tommy er indkøber og pladsmand ved en større entreprenørvirksomhed. 

Vores store passion er vores hunde, vi har 4 hunde som hver og en har sin helt egen smukke personlighed.  
Merete har haft racen i 13 år og har opdrættet 13 kuld hvalpe. Vi opdrætter for at forbedre racen både sundhedsmæssigt og exteriørmæssigt. Hvert kuld er nøje planlagt ud fra en klar strategi og ønske vi har for vores opdræt. Vi beholder altid hvalp/hvalpe fra vores kuld, da vi ikke opdrætter for bare at lave hvalpe. 

Vi udstiller meget både i ind- og udland, og har opnået resultater som vi ikke turde have håbet på. 

Vi forventer på ingen måde at man hverken skal opdrætte eller udstille når man køber hvalp hos os. Men har man ønsker i den retning, vil vi meget gerne hjælpe på alle mulige måder, dette gælder både avlsgodkendelse i forhold til sundhed og udstilling, men ikke mindst finde gode passende parringer til Jeres hund. Vi kender de blodlinier vi har brugt og vil kunne rådgive om hvad man evt skal være opmærksom på i en parring.

Der er selvfølgelig meget mere at fortælle om os og vores hunde og hvalpekuld, så er I interesseret i at høre mere om racen eller hvalp fra os, er I meget velkommen til at ringe eller besøge os.

 
 

3 generationer. I midten Sara, med sin datter Falula til venstre og hendes barnebarn Judy til højre

 
 
 
 
en dk | 167627 | Valid XHTML 1.0 Transitional |
© Shadow of Oak 2010 | design / code: arabhorsepromotion.com / webmaxx.wer.pl